Ferguson andis kümne aasta eest Chelseale korvi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi endine peatreener Sir Alex Ferguson andis USAs teleintervjuu, kus avaldas toetust Unitedi uuele bossile David Moyesile ning tunnistas, et 2003. aastal pakkus Roman Abramovitš talle töökohta Chelseas.

Manchester United hoiab hetkel Inglismaa kõrgliigas 12. kohta ning kuuest mängust on kaotatud koguni kolm. «United on heades kätes. Ta on hea peatreener ja saab hakkama,» kinnitas Ferguson oma poolehoidu Moyesile. Lisaks lükkas ta ümber võimaluse, et asub ise kunagi taas Unitedi etteotsa. «Ma ei ole treeneriametist huvitatud. Pigem võite oma raha minema visata, kui panustada minu meeskonnaga taasliitumisele. Ma olen oma otsuse teinud ning selle ajastus oli suurepärane. Minu jaoks ei ole enam tagasiteed, elan uut elu.»

Jutuks tuli ka kümne aasta tagune aeg, kui Chelsea toonane uus omanik Roman Abramovitš Fergusonile tööpakkumise tegi. «Nad kasutasid minuga suhtlemiseks agenti, kuid minu värbamiseks polnud neil võimalust,» selgitas ta. Chelsea peatreeneriks sai Fergusoni asemel hoopis Jose Mourinho, kelle käe all võideti kahel korral Inglismaa meistritiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles