Kuidas töötas Rocki mängul uus piletisüsteem?

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrivõistlustel korvpallis kohtusid TÜ/Rock ja Tallinna Kalev. Mängu võitis Rock 60:40 (pildil Saku tribüünil asuv nummerdatud istekohtadega ala).
Eesti meistrivõistlustel korvpallis kohtusid TÜ/Rock ja Tallinna Kalev. Mängu võitis Rock 60:40 (pildil Saku tribüünil asuv nummerdatud istekohtadega ala). Foto: Margus Ansu / Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskond pidas kolmapäeval uue hooaja esimese kodumängu, kus kasutati uut piletisüsteemi. Kuidas see töötas?

Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi turundusspetsialist Ivo Hunt: Testimise mõttes läks väga hästi. Ma ei ole kuulnud, et kellelgi oleks suuri probleeme olnud. Sisuliselt olid 2-3 tundi enne mängu Piletilevist kõik piletid ära võetud ja suurem osa olid piletid ka ise välja printinud. Piletikontrollimisel tekkis küll väike järjekord, aga see ei olnud midagi erilist.

Tegelikult ulatus kümme minutit enne mängu algust järjekord spordihoone välisukseni. Eriti kaua läks mobiilipiletite kontrollimisega ja mitmel korral see ei õnnestunudki?

Mobiiliekraanid peegeldavad ja eks see skänneriga lugemine nõuab kontrollidelt ka harjutamist. Aga lasta tunni ajaga selline hulk inimesi läbi on kokkuvõttes ikkagi väga hea näitaja. Kui on tähtsamad mängud, siis võtame piletikontrolli ka rohkem skännereid. Seekord oli kaks kontrolli.

Tundus, et enamus inimesi leidsid ka oma kohad ikka üles. Eks me seda tribüünide tähistamist peame veel natukene üle vaatama, et kumb on Saku ja kumb Ülikooli tribüün.

Aga kui tekib olukord, et ostetud kohal juba keegi istub ees, mida siis teha tuleks?

Siis tuleb kutsuda turvamees.

Mis ajaks meelelahutusala täiesti valmis saab?

Üritame 12. oktoobri mänguks valmis jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles