Vihm lükkas Kanepi esimese mängu Australian Openil edasi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Reuters / Scanpix
Täna tehti algust Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste põhiturniiri esimese ringi mängudega, kuid suurem osa kohtumistest jäi vihma tõttu pooleli.

Vihmasadu tähendas ka ühtlasi seda, et eestlanna Kaia Kanepi esimene mäng lükkus samuti edasi. Kanepi matš Yung-Jan Chaniga oli planeeritud 19. väljaku kolmanda mänguna.

Vihm katkestas aga juba 19. väljaku esimese kohtumise Viktor Troicki ja Micolas Lapentti vahel. Vahepeal uuesti alanud kohtumine jäi viimat pooleli Troicki 4:6, 6:3, 6:1, 5:3 eduseisus. Seega lükkus Kanepi esimese ringi kohtumine homseks.

Esimese päeva suurima üllatusena langes konkurentsist venelanna Maria Šarapova, kes kaotas 6:7, 6:3, 4:6 kaasmaalannale Maria Kirilenkole.

Favoriitidest alistas belglanna Kim Clijsters 6:0, 6:4 kanadalanna Valerie Tetreault ning Venemaa esindaja Dinara Safina 6:4, 6:4 slovakitari Magdalena Rybarikova.

Meeste turniiril alistas ameeriklane Andy Roddick 6:1, 6:4, 6:4 hollandlase Thiemo de Bakkeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles