Jago vigastatud, Venno pingil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Jago
Eerik Jago Foto: CEV

Austria võrkpallimeeskonna Innsbrucki Hypo Tiroli nurgaründaja Eerik Jago jättis õlavigastuse tõttu vahele viimase Kesk-Euroopa liiga kohtumise Sloveenia klubi Kanali Salonitiga.



Nädal tagasi peetud mängus Aichi Posojilnicaga lõi Jago vasakusse õlga valu.



ACH tõusis liidriks


«Pallitreeningutelt olen eemal, hoian end vormis jõusaalis,» lausus Jago, kes loodab palliplatsile naasta hiljemalt reedeses kohtumises Viini Hot Volleysiga.



Hypo Tirol alistas Jago abita võõrsil Saloniti 3:1 ja kerkis tabelis teiseks.


Liidriks tõusis Oliver Venno tööandja Bledi ACH, kes sai kodus jagu Ungari esiklubist Kaposvari Diamantist 3:0.



Võitjate peatreener Glenn Hoag otsustas Eesti koondise diagonaalründajat platsile mitte saata. Eelmises kohtumises sai Venno mängu­aega näpuotsaga.



Prantsusmaa meistrivõistlustel tiitlikaitsja Pariisi Volley 3:1 alistanud ja tabelis 6. kohale tõusnud Beauvais’ Oise ridadesse kuuluv Jaanus Nõmmsalu tegutses harjumuspärase nurgaründaja positsiooni asemel temporündajana.



Kahes esimeses geimis vahetusest sekkunud ning kolmandas ja neljandas geimis põhikoosseisu kuulunud Nõmmsalu arvele jäi neli punkti. Sel aastal esimest korda platsile pääsenud eestlane lõi viiest pallist maha kolm ja lisas ühe ässa.



Kuu alguses jalga vigastanud ja mõni aeg hiljem samale kohale liiga teinud Nõmmsalu alustas pallitreeninguid alles esmaspäeval. Temporündaja kohal tegutseb Nõmmsalu ka tänases mängus AS Cannes’iga, sest kaks parimat sama kohta täitvat mängijat on vigastatud.



Nõmmsalu naljasoonel


«Olen karjääri vältel tipptasemel tegutsenud kõikidel positsioonidel peale sidemängija,» lausus Nõmmsalu. «Kuna koondises on teise sidemängija koht vaba, tuleb kevadel peatreener Avo Keel jahile kutsuda, uimane loom ette ajada ja ehk siis õnnestub sel kohal ka mängida.»



Naljasoonel Nõmmsalu saatis tervitusi ka eile põlveoperatsioonil käinud Pärnu VK ja rahvusmeeskonna temporündajale Janis Sirelpuule.



«Ehk hakkab temporündaja koht mulle meeldima ja puksin 60-aastase põlvedega Sirelpuu koondisest välja,» viskas Nõmmsalu villast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles