Kalev/Cramo alustab homme VTB Ühisliigat ühe suurfavoriidi vastu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo koduses liigas mängimas.
BC Kalev/Cramo koduses liigas mängimas. Foto: Liis Treimann

Homme saab Krasnodaris alguse korvpalli VTB Ühisliiga viies hooaeg ning hooaja avamängus kohtuvad liiga üks suurfavoriite Krasnodari Lokomotiv-Kuban ja BC Kalev/Cramo.

Meeskond asus Krasnodari poole teele täna hommikul ning juba õhtul tehakse kohapeal ka kerge treening.

Peatreener Alar Varraku sõnul on kõik kaasa lennanud mehed mänguvalmis. Koju jäi vaid Kristo Mangelsoo, kes tegi esiliiga mängus hüppeliigesele veidi liiga. Põletavaim küsimus on ilmselt see, kuidas lappida Kreekasse lahkunud Gregor Arbetist vabaks jäänud auku. «Lõplikku otsust täna me teinud pole. Seitsmendat välismängijat tänaste plaanide järgi siiski ei tule,» vahendas Varraku sõnu BC Kalev Cramo koduleht.

«Vaatame rahulikult, kust esimestes mängudes kärisema hakkab ning seejärel teeme otsuseid. Kui keegi täielikult põrub, tuleb edasi mõelda. Samas on selge, et 11 mängijaga tervet hooaega, arvestades mängude arvu ja võimalikke vigastusi, me vastu ei pea Seepärast soovime eestlaste seast leida sobivat lisajõudu, aga kerge see pole. Juba rendile antud mängijaid me samas ka kindlasti kergekäeliselt tagasi kutsuda ei taha, kuid loomulikult on see üks võimalik lahenduskäik,» lisas Varrak.

Esimese vastase kohta kinnitas Kalevi peatreener, et tegemist on raske pähkliga. «Vastane on loomulikult homme äärmiselt keeruline, kuna tegemist on liiga ühe favoriidiga. Nad mängisid hiljuti Gomelski turniiri ning võitsid poolfinaalis Tel Avivi Maccabit umbes 10 punktiga ja kaotasid finaalis Moskva CSKA meeskonna ligikaudu sama vahega, kuigi viis minutit enne mängulõppu oli veel seis viigis. Neil on hooajaks kõrged eesmärgid ka Euroliigas,» sõnas Varrak enne äralendu.

Mäng algab homme Eesti aja järgi juba kell 13 päeval ning kohtumine jõuab Eesti televaatajateni Tallinna TV vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles