Saue: treeningul nappis lennukust

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusataja Eveli Saue
Laskesuusataja Eveli Saue Foto: Toomas Huik

Vancouveri olümpiale jõudes paariks päevaks haigevoodisse sattunud laskesuusataja Eveli Saue tunnistas, et neljapäeval suusarjal liikudes polnud tunne just kõige lennukam.

«Loodetavasti oli see tingitud alla sadanud lörtsist, mitte põetud haigusest,» lausu Saue, kelle organismi kurnas poolteist päeva püsinud palavik. «Pidin treenimise asemel puhkama. Nüüd peaks aga kõik korras olema ning laupäeval olen stardis.»

Saue ei osanud ennustada, millise jälje haigus sportlikule vormile jättis – kõik pidi selguma võistlusrajal. Kuid vaatamata teadmatusele, püsis Eesti laskesuusatamise koondise pressikonverentsil ta näol optimistlik naeratus.

«Ilmselt kurvastasin oma kurbuse detsembris ära, nüüd olen rõõmus,» viitas ta detsembri hakul juhtunud õnnetusele, kui ta murdis kukkudes jalaluu.

Kogu olümpiani jäänud aeg kulus traumast taastumisele ning sportliku vormi parandamisele. «Tahaks juba ise ka teada, millises seisus tegelikult olen,» märkis Saue.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles