Rock läheb Rytasele külla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aron Baynes võitlemas Scott Morrisoniga Balti liiga eelmises kohtumises TÜ/Rockiga, mille Vilniuse Lietuvos rytas võitis 96:74.
Aron Baynes võitlemas Scott Morrisoniga Balti liiga eelmises kohtumises TÜ/Rockiga, mille Vilniuse Lietuvos rytas võitis 96:74. Foto: Margus Ansu / Postimees

TÜ/Rock on veebruaris olnud võitmatu. Nii Balti kui Eesti liigas on võidetud kõik kohtumised. Laupäeval seisab tartlastel ees tõsine katsumus.


Külla sõidetakse Balti liigas hetkel teisel kohal olevale Lietuvos rytasele.

Kuigi leedukatel poleks nagu midagi tõestada, edasipääs Balti liigas on kindel, on neid omas kodus siiski raske võita. Ent Rocki üha tõusvas joones tegutsemist vaadates ei saa üllatusi välistada.


Ka Rockil tundub viimase aja võitudejada valguses play-off`i koht käes olevat. Hetkel ollakse tabelis neljandad. Pärast Rytast on kohtuda veel Valmieraga.


Tartlaste lähimatest konkurentidest lähevad homme Leedus vastamisi Kalev/Cramo ja Šiauliai. Riia VEF aga võõrustab liidermeeskonda Žalgirist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles