Selgus Vladimir Klitško võimalik järgmine vastane

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško tähistamas Aleksandr Povetkini alistamist.
Vladimir Klitško tähistamas Aleksandr Povetkini alistamist. Foto: SCANPIX

Poksimaailma suurnimi ukrainlane Vladimir Klitško vihjas oma järgmisele vastasele, kui kiitis 27-aastast võitmatut ameeriklast Deontay Wilderit.

«On olemas üks suur võitleja, tema nimi on Deontay Wilder. Ta on kaks meetrit pikk, käte siruulatus on 213 cm. Ta on võidenud 29 profimatšis ning igal korral väljunud võitjana (kõik nokaudid). Augustis nokauteeris ta Siarhei Liakhovichi. Arvan, et tema vastu poksimine oleks väga huvitav. Probleem on, et ta ei ole poksisarjades veel piisavalt heal kohal,» seisis Klitško avalduses.

Wilderi seinise karjääri numbrid on küll muljetavaldavad, kuid spetsialistide sõnul pole ta kohtunud ühegi maailma tippmehega. Ameeriklased loodavad temalt palju, sest seni on mehe kestmine matši pikkus olnud neli raundi. Maailma üldises üliraskekaalu reitingus on ta hetkel 12. koha.

2008. aasta olümpiamängudelt võitis Wilder USAle pronksmedali.

Klitško võitis mõnda aega tagasi oodatud matšis venelast Aleksandr Povetkinit. Pärast ühepoolset heitlus kerkis poksimaailmas taas päevakorda küsimus, kas keegi on üldse suuteline Klitško ülemvõimu lõpetama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles