Kullamäe: 20 pallikaotust on liig mis liig

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

Tartu Rock mängis hooaja neljanda kohtumise Eesti korvpalli meistriliigas ja alistas võõrsil kindlalt  Tyco Rapla 71:60. Suure panuse võitu andis Janar Talts visates üleplatsimehena 26 punkti ja võttes kaheksa lauapalli. 

Rocki peatreener Gert Kullamäe jäi rahule kaitsemänguga, ent kurjustas pallikaotuste üle. Rock võitis lauavõitluse 48:29, ent tegi 20 pallikaotust Rapla üheksa vastu.

«Mängu otsustasime kolmanda veerandajaga ja taas paistis Janari mänguklass välja – tema poolt väga hea mäng. Viimasel neljandikul oli meil raskuski konstentreerituse hoidmisega, et mäng oli tehtud, siis tulid lohakusvead sisse,» sõnas Kullamäe.

«Kaitse poolelt üldiselt hästi mängitud, aga rünnakul on jällegi 20 pallikaotust liig mis liig. Just lihtsad pallikaotused keset väljakut lasid viimasel neljandikul vahe väiksemaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles