Fantoomvärava autorit süüdistatakse petmises

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefan Kiessling lõi värava, mida ei olnud
Stefan Kiessling lõi värava, mida ei olnud Foto: Youtube

Eelmisel nädalal aitas Stefan Kiesslingi fantoomvärav Saksamaa jalgpallimeistrivõistlustel Leverkuseni Bayeril alistada 2:1 Hoffenheimi. Nüüd peab Rahvusvaheline Jalgpalli Liit FIFA otsustama, kas kohtumine tuleb kordamisele või mitte, samas on süüdistatud Kiesslingit, et viimane oleks pidanud kohe üles tunnistama, et tegelikult selles olukorras väravat ei olnud.

Kiesslingi pealöögi järel lendas pall tänu katkisele küljevõrgule väravasse ja kohtunik luges tabamuse ära. «Minu jaoks on oluline, et staadionil olnud 30 000 inimest ei näidanud seda ja mina olin üks nendest,» teatas ründaja Bayern 04 telekanalile, et tema meelega olematut väravat ei tähistanud.

«Minu suunas tehtud kriitika on minu jaoks valus, kuna öeldakse, et ma tegelikult nägin olukorda,» lisas ta. «Inimesed peaksid teadma, et kui ma oleksin seda olukorda täpselt näinud, siis ma oleksin sellest ka märku andnud.»

«Nägin, et pall lendab küljevõrgu suunas, kuid ma ei näinud palli maandumas. Kui ma ringi pöörasin, siis nägin, et pall on väravas. See oli ka minu jaoks üllatus,» märkis ta veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles