Seljavigastus lõpetas Azarenka aastalõputurniiri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Azarenka.
Viktoria Azarenka. Foto: SCANPIX

Maailma naiste tennise edetabelis teisel kohal olev valgevenelanna Viktoria Azarenka langes WTA aastalõputurniiril konkurentsist, kaotades viimases alagrupimängus 2:6, 1:6 hiinlannale Li Na'le.

Azarenka vigastas avaseti kuuendas geimis servides selga ning võttis edasise mängu jooksul küll pika arstipausi ja lasi end veel mitmel korral pooltevahetuse ajal ravida, kuid seljavalu ei lubanud tal enam korralikult servida ega üldse platsil liikuda.

Valges alagrupis kõik kolm mängu võitnud Li Na pääses poolfinaali ning ühtlasi tähendab Azarenka kaotus seda, et teisena saab sellest grupist edasi serblanna Jelena Jankovic, seda sõltumata tema ja Sara Errani vahelise õhtuse mängu tulemusest. Punasest grupist oli juba varem poolfinaalkoha taganud tiitlikaitsja ja maailma esireket Serena Williams, teisena pääses sealt edasi Petra Kvitova, kes alistas 6:7 (3), 6:2, 6:3 Angelique Kerberi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles