Ramos: El Clasico kaotuses on süüdi kohtunik

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos eilses El Clasico kohtumises.
Sergio Ramos eilses El Clasico kohtumises. Foto: SCANPIX

Real Madridi jalgpalliklubi kaitsemängija Sergio Ramose arvates oli just väljakukohtunik üks võtmepõhjuseid, miks meeskond eilse El Clasico ehk vastasseisu Barcelonaga kaotas.

Barcelona alistas Neymari ja Sancheze väravate toel Real Madridi 2:1, kuid viimaste hinge jäid närima nii mõnedki kohtuniku otsused, vahendas Soccernet.ee.

«Meile on ülekohut tehtud - see oli nii selge penalti, kuid me ei saa kohtuniku otsuste vastu võidelda,» rääkis Ramos olukorrast 71. minutil, mil Barcelona keskkaitsja Javier Mascherano Cristiano Ronaldo selja tagant maha lükkas. Kohtunik aga olukorras viga ei näinud ning tagatipuks sai Ronaldo hiljem protestimise eest ka hoiatuse. «Real Madrid mängis raske vastase vastu hästi, kuid kohtunik oli otsustav. Me nägime Barcelonat üle pika aja aega viivitamas ja kannatamas,» lisas Ramos.

Barcelonal on pärast eilset võitu tabelis koos 28 punkti, Real jääb 22 silma peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles