Liivak ei suutnud Napolit kaotusest päästa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Liivak (vasakul) noorte Meistrite liiga kohtumises Londoni Arsenali vastu.
Frank Liivak (vasakul) noorte Meistrite liiga kohtumises Londoni Arsenali vastu. Foto: Erakogu

Äsja Eesti U21 jalgpallikoondise kutse teeninud Frank Liivak tegi täna Napoli noorte eest kaasa poolaja, kuid tänases kohtumises eestlasel omasid päästa ei õnnestunud ning Livorno noortelt tuli vastu võtta 1:2 kaotus, vahendab Soccernet.ee.

Napoli järelkasvumeeskond oli hea võimalus täna võidu korral Livornost mööduda ning tabelis neljas koht hõivata, aga 10. minutil said need plaanid valusa tagasilöögi, kui külalised 1:0 eduseisu haarasid. Seitse minutit hiljem suutis Liivaku koduklubi aga juba viigistada, kui täpne oli Itaalia noortekoondislane ja Napoli noortmeeskonna kapten Gennato Tutino.

Selle seisuga mindi ka puhkepausile ning kohe teise kolmveerandtunni alguses pääses murule ka meie mees saapamaal - Frank Liivak. Napoli noorte mõtted olid aga ilmselt veel riietusruumis, sest 48. minutil tabas neid külm dušš, kui Livorno noored lõid nurgalöögist oma teise värava. 

Napoli Primavera kodulehe väitel tõi küll Liivaku väljakule tulemine Napoli mängu uut hingamist ning 70. minutil sai eestlane ka tsenderdusest löögile, kuid seisu enam muuta ei õnnestunud ning seega tuligi vastu võtta valus 1:2 kaotus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles