Rakvere abitreener: üks tegelane võiks pirukad õigel ajal ahjust välja võtta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Putko
Madis Putko Foto: Margus Ansu

Andres Sõbra sõimuskandaali järel täna Balti liigas esmakordselt kohtunud Rakvere Tarva ja Rapla korvpallimeeskondade kohtumise eel võisid kired küll laes olla, kuid pärast Tarva napi võiduga lõppenud mängu ei soovinud rakverelased enam antud teemat puudutada.

Tarva peatreener Sõber aga TV6 kaamera ette ei ilmunudki, saates intervjuud andma abitreeneri Madis Putko. «Meie ennast meediast häirida ei lase, võtame iga mängu nagu iga teistki ja teema oli meie jaoks ammu lukus. Üks avaliku elu tegelane – ma nime täpselt ei mäleta – võiks ka rohkem keskenduda sellele, et pirukad saaksid õigel ajal ahju ja õigel ajal välja võetud.» lausus Putko küsimise peale, viidates arvatavasti Heino Endenile, kes avaldas mõne päeva eest arvamust, et Sõber peaks koondiste juurest treeneriametist taanduma. «Meie jaoks on igal juhul see teema lukus.»

Ka Rapla treener Indrek Ruut oli skandaali puudutavate küsimuste puhul kidakeelne. «Ma ei tahaks kogu seda tramburaid siia korvpalliväljakule tuua,» lausus Ruut esialgu, soovimata kommenteerida ka seda, et tema ja Sõber pärast lõpuvilet kätt ei surunud. «Peaks vist midagi vägevat ütlema, et saaks kõvasti klikke igal pool?» muigas Ruut. «Ükskõik mis ma seoses selle teemaga välja ütlen, hakkab see täna õhtul oma elu elama. Ma arvan, et ei ole tark praegu kommentaare jagada. Las see jääb nii nagu on, küll aeg annab arutust,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles