Boston jätkab NBAs võiduta, Clippersilt vägev punktisaak

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boston Celtics ei ole hooaja alguses oma mängu käima saanud.
Boston Celtics ei ole hooaja alguses oma mängu käima saanud. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA pole suutnud seni võiduarvet avada Boston Celtics, jäädes viimati võõrsil 88:95 alla Memphis Grizzliesele.

Memphise parimatena viskasid nii Zach Randolph, Mike Conley kui ka Jerryd Bayless 15 punkti, seejuures tõi Bayless kõik oma punktid viimasel veerandajal. Marc Gasoli arvele jäi 14 punkti. Bostoni resultatiivseim oli Jeff Green 22 punktiga. Viimati alustas Bostoni meeskond hooaega nelja kaotusega 1969. aastal.

Head kollektiivset viskekätt demonstreeris Los Angeles Clippers, alistades koduväljakul seni kaotuseta püsinud Houston Rocketsi 137:118. JJ Redick tõi võitjatele 26 punkti, Chris Paul lisas 23 punkti ja koguni 17 korvisöötu. Jamal Crawford viskas 21 ja Blake Griffin 18 punkti. Rocketsile tõi Omri Casspi 19 punkti.

Esimese kaotuse sai ka Philadelphia 76ers, jäädes koduväljakul 90:110 alla Golden State Warriorsile. Oma endise meeskonna vastu hiilgas Andre Iguodala, kogudes 32 punkti, teda toetas kolmikduubli teinud Stephen Curry - 18 punkti, 10 lauapalli ja 12 korvisöötu. Ka David Lee arvele jäi 18 punkti, 76ersile tõid Michael Carter-Williams ja Evan Turner samuti mõlemad 18 punkti.

Cleveland Cavaliers mängis kodus Minnesota Timberwolvesi vastu peaaegu maha 23-punktilise eduseisu, ent võitis ikkagi napilt 93:92. CJ Miles tõi võitjatele 19 punkti, Kyrie Irving lisas 15 punkti, 8 lauapalli ja 6 korvisöötu, ent tegi ka tervelt 9 pallikaotust. Minnesota resultatiivseim oli Kevin Martin 23 punktiga, Kevin Love lisas 17 punkti ja 13 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles