Sir Alex Ferguson võib saada uue ja üllatava töökoha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Alex Ferguson.
Sir Alex Ferguson. Foto: SCANPIX

Suurbritannia rahvusringhääling BBC annab detsembris tõenäoliselt Manchester Unitedi jalgpalliklubi endisele juhendajale sir Alex Fergusonile üle elutööpreemia. Lisaks soovib BBC värvata Fergusoni ka enda ridadesse tööle.

Teatavasti ei ole BBC ja Fergusoni suhted olnud alati just parimad. Aastatel 2004 kuni 2011 ei andnud Ferguson BBC-le ühtegi intervjuud ja maksis seetõttu pidevalt trahve. Ferguson ei olnud BBC tegutsemisega rahul, kuna telekanal ei näidanud oma dokumentaalis jalgpalliagendist Fergusoni poega just parimast küljest.

2011. aastal sõlmisid BBC ja Ferguson rahu ning nüüd teatab Daily Star Sunday, et BBC loodab Fergusoni palgata suviseks jalgpalli MMiks oma ridadesse ja võtta legendaarse šotlase tööle mänge kommenteeriva eksperdina.

Fergusoni teenetest on väidetavalt huvitatud ka ITV, kuid seal on tööl juba endine ManU poolkaitsja Roy Keane. Teatavasti pole aga Keane’i ja Fergusoni läbisaamine just parim ja seega ei peeta seda võimalust tõenäoliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles