Rooney kiitis homse maavõistlusmängu eel Özili

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney (vasakul) ja Mesut Özil.
Wayne Rooney (vasakul) ja Mesut Özil. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise ründaja Wayne Rooney kiitis eesootava Inglismaaa-Saksamaa sõprusmängu eel vastaste ründajat Mesut Özili.

Rooney ja Özil olid omavahel vastamisi alles hiljuti koduses Inglise liigas, kus tiitlikaitsja Manchester United võitis Özili uut koduklubi Arsenali 1:0. Rooneyl jagus Arsenalis hea alguse teinud sakslasele kiidusõnu ka koondisemängu eel. «Ta on kaval mängija, ta ei püsi ainult ühel positsioonil,» rääkis Rooney. «Ta oskab väravaid lüüa ja väravasööte anda ja ta on fantastiline mängija, kellega meil läheb kindlasti raskeks,» lisas Inglise koondise ründeäss.

Lisaks Özilile kiitis Rooney ka ülejäänud Saksa koondist. «Nende suurimaks tugevuseks on asjaolu, et nad on meeskond, kus igaüks teab, mis ta tegema peab. Just seetõttu on nende vastu nii raske mängida,» kinnitas Rooney.

Möödunud nädala lõpus pidasid mõlemad koondised ühe sõprusmängu: Saksamaa viigistas 1:1 Itaaliaga, samas kui Inglismaa pidi 0:2 tunnistama Tšiili paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles