Uus peatreener on alaliidule teada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak
Aivar Pohlak Foto: Elmo Riig / Sakala

Eestti jalgpallikoondise uue peatreeneri nimi on alaliidule teada, kuid selle avalikustamine võtab veel kuni kaks nädalat aega.

«Eesti Jalgpalli Liit tegi reedel oma põhimõttelise otsuse ära,» lausus alaliidu president Pohlak uue peatreeneri kohta. «Enne pühapäevast hooaja lõppu tahtsime otsustada ära põhimõtteliselt, kas jätkame Tarmoga või läheme uuele teele. Oleme oma otsuse teinud ja loodame uut peatreenerit tutvustada Eesti üldsusele orienteeruvalt kahe nädala jooksul.»

Pohlaku sõnul teab uus treener, et tema näol on tegemist n-ö sildtreeneriga, kelle kaheaastase ametiaja järel peaks ametisse asuma taas eestlasest juhendaja. «Uue peatreeneriga on olukord nii kaugel, et ma võin sellest siin täna rääkida. Kui me poleks põhimõtteliselt käsi löönud, poleks ma saanud Tarmole täna kirjeldatud sõnumit juba öelda. Aga kinnitan, et kõigile EJL juhatuse liikmetele ja mulle emotsionaalselt oli langetatud otsus üli-üli-üliraske,» lisas Pohlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles