Ellermann sai Sloveenia MK-etapil kolmanda koha

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Ellermann hobusel Zacharov.
Hanno Ellermann hobusel Zacharov. Foto: Eesti Ratsaspordi Liit

Sloveenias Celjes peetud Kesk-Euroopa liiga takistussõidu maailmakarika etapilt kogus Hanno Ellermann kolmanda koha ning Gunnar Klettenberg kuuenda koha punktid. Nii esikoha punktid kui GP võidu noppis Tšehhi esinumber Ales Opatrny.

Hanno Ellermann hobusel Zacharov ja Gunnar Klettenberg hobusel L.B. Carnaval La Silla lõpetasid mõlemad põhisõidu nelja karistuspunktiga, saades vastavalt 10. ja 15. kohad. Kuna aga võistlusel osales hulgaliselt Lääne-Euroopa takistussõitjaid, kes maailmakarika arvestuse punkte võistluselt ei saanud, kuulusid lõppkokkuvõttes Ellermannile kolmanda ja Klettenbergile kuuenda koha MK punktid. Ümberhüpetel osales samuti vastavalt kaks Kesk-Euroopa ning neli Lääne-Euroopa liiga sportlast.

Ümberhüpetel tegi kiireima puhta sõidu Tšehhi esinumber Ales Opatrny hobusega Caramouche. Kolmandal kohal lõpetas Horvaatia takistussõitja Andrija Hrgovic hobusel Esprit de Vie, kellele kuuluvad Celje etapi teise koha punktid.

Liiga arvestuses tõusis pärast Celje etappi kolmandale kohale Opatrny, kes on praeguseks kogunud 52 punkti. Liidrina jätkab venelane Vladimir Beletsky 77 punktiga, teisel positsioonil jätkab 54 punktiga Natalia Simonia. Ellermann tõusis kogutud 15 punktiga seitsmendaks, temast kaks punkti rohkem (47) on kuuendat positsiooni hoidval Tiit Kivisildil.

Kesk-Euroopa liigas saab punkte koguda veel tuleval nädalal Budapestis ja ülejärgmisel nädalal Poznanis toimuvatel etappidel. Mõlemad etapid on oma regiooni viimasteks. Kesk-Euroopa liiga suurde finaali, mis toimub traditsiooniliselt märtsikuises Varssavis, võetakse kaasa viie parima etapi tulemused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles