Ancelotti: Wenger peab mulle Özili eest õhtusöögi välja tegema

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener andis ajakirjale The Times intervjuu, milles rääkis nii Reali endisest peatreenerist Jose Mourinhost kui ka suvisel üleminekuperioodil maha müüdud Mesut Özilist.

Ancelotti rõhutas intervjuus The Timesile, et Hispaania suurklubi fännid nõuavad meeskonnalt ning treenerilt palju ja see võis olla üheks põhjuseks, miks meeskonna endise juhendaja Mourinho ning mängijate teed just kõige sõbralikumalt lahku ei läinud.

«Klubi ei rääkinud sellest, mis Mourinhoga juhtus, ja mina ei küsinud ka,» ütles Ancelotti. «Meistrite liiga poolfinaali jõudmine ei ole üldse halb. See ei pruugi olla mõne klubi jaoks piisavalt hea, aga see pole halb. Siinsed fännid ei vaata ainult su võite, vaid ka seda, kuidas sa mängid. Realis pead oskama mängida stiilselt,» selgitas Ancelotti.

Reali loots jõudis kommenteerida ka Inglismaa kõrgliigas toimuvat ning puudutas selles teemas ka suvel maha müüdud Özili. «Inglismaa liiga on praegu väga tasavägine, aga minu arust on Manchester Cityl hetkel parim meeskond. Arsenalil läheb hästi, aga me muidugi aitasime neid ka natuke. Arsene Wenger (Arsenali peatreener- toim.) peab mulle õhtusöögi välja tegema, sest andsime neile Özili,» heitis Ancelotti nalja.

Real ja Arsenal on mõlemad lisaks kodusele liigale mängimas ka Meistrite liigat: kui Hispaania suurklubi on B-alagrupis 10 punktiga kindel liider, siis Arsenalil on F-alagrupis tasavägisem seis, sest nii neil kui Napolil on koos üheksa punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles