Briatorel lubati keelust hoolimata F1-bokse külastada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flavio Briatore
Flavio Briatore Foto: SCANPIX

Vormel 1 sarjas osalemise keelust hoolimata viibis Monaco Grand Prix'l ka Renault meeskonna endine boss Flavio Briatore.

Briatore sai petuskandaali tõttu FIA poolt eluaegse karistuse, mida lühendati ning vormel-1 sarjas võib ta aktiivselt asuda tegutsema alles 2013. aastal, vahendab sponest.ee.

Monacos viibis ta oma jahiga Force Blue ja sellele lisaks käis  Force India meeskonna omaniku Vijay Mallya isiklikul peol.

FIA president Jean Todt selgitas, et Maailma Mootorispordikomitee keelas Flavio Briatorel ja Pat Symondsil viibida FIA poolt korraldatavatel sündmustel, kuid sellest hoolimata lubatakse neil vabalt boksides käia, kuna neil pole üheski võistkonnas aktiivset ametikohta.

Kui neljapäeval külastas Briatore Force India pidu, siis juba reedel einestas ta vormel-1 kommertsjuhi ja äripartneri Bernie Ecclestone'iga. Ühtlasi oli Ecclestone see, kes andis Briatorele bokside külastamise loa ja nimetas ta enda isiklikuks külaliseks.

Peale selle märgati sadamas ka Ferrari endist pilooti Kimi Räikköneni, kes oli võistlust vaatama tulnud isikliku jahiga Iceman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles