Tyson tervitas fänne uue aasta puhul inimkõrvadega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Tyson.
Mike Tyson. Foto: SCANPIX

Poksilegend Mike Tyson tegi vana-aastaõhtul enda üle nalja ning postitas Twitterisse pildi inimkõrva-kujulistest šokolaadidest, millega Tyson soovis oma fännidele head uut aastat.

Tyson on läinud poksiajalukku ühe skandaalseima matšiga, sest kui ta kohtus 1997. aastal Evander Holyfieldiga, hammustas ta vastasel kõrva peast. Hiljuti avaldati ühe jalatsifirma poolt reklaam, kus Tyson Holyfieldile kõrva tagasi viib ning ilmselt sai sellest inspiratsiooni ka Tysoni uusaastasoov.

Kuulus poksija postitas Twitterisse pildi, millel olid inimkõrva-kujulised šokolaadid, ning pildi allkirjaks oli Tyson kirjutanud sõnamängu. Nimelt on inglise keeles uue aasta sooviks «Happy New Year», ent Tysoni postituse all seisis kirja- ja kõlapildilt väga sarnane soov «Happy New Ears», mis tõlkes võiks tähendada «Häid uusi kõrvu».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles