Raskustes ManU on võtnud sihikule suure hulga tippmängijaid

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa.
Diego Costa. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi tänavune hooaeg ei ole olnud just parimate killast – Premier Leagues hoitakse seitsmendat positsiooni ning viimati langeti konkurentsis FA Cupis. Lisaks on meeskonna tähtmängijaid kimbutanud ja kimutamas mitmed vigastused. Seetõttu soovibki United oma koosseisu lähiajal tugevdada.

Viimasel ajal on igapäevaselt ManUga seostatud mitmeid mängijaid ja täna teati Inglismaa meedias, et ManU peatreener David Moyes saab uute mängijate ostmiseks suure rahapataka. Erinevatel andmetel on rahasumma suurus erinev, kuid räägitud on kuni 240 miljonist eurost.

Tänaste teadete kohaselt käisid ManU skaudid hiljuti Hispaanias ja pilk pandi peale mitmele mängijale. Hispaania ajaleht El Mundo Deportivo kirjutab, et Manchester United soovib Madridi Atleticost hankida 25-aastase väravamasina Diego Costa ning lisaks on pilk peale pandud 21-aastasele poolkaitsjale Koke’le. Lisaks on hispaanlaste teatel jätkuvalt Unitedi vaateväljas Bilbao Athleticu 24-aastane poolkaitsja Ander Herrera, keda ManU üritas juba suvel meeskonda tuua, kuid toona lükkas Athletic 28 miljoni euro suuruse pakkumise tagasi.

Daily Express kirjutab täna samuti, et ManU vaateväljas on Atletico poolkaitsja Koke. Lisaks on pikemat aega räägitud, et ManU sooviks meeskonda tuua Dortmundi Borussia 24-aastase ründava poolkaitsja Marco Reus’i ja samale viitab ka Daily Express, kes lisab, et Unitedi silmapiiril on veel Reus’i 23-aastane poolkaitsjast tiimikaaslane Ilkay Gündogan, FC Porto 22-aastane keskkaitsja Eliaquim Mangala ja Southamptoni 18-aasane vasakkaitsja Luke Shaw.

Sportsmail kirjutas täna, et Moyes sooviks praeguse seisuga meeskonda täiendada kahe keskpoolkaitsja, ühe ründaja, ühe vasakkaitsja ning ühe keskkaitsjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles