Patrail homse MM-valikmängu eel: hullu publiku ees tuleb kõigeks valmis olla

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise treening enne MM-valikmängu Bosnia ja Hertsegoviinaga.
Eesti koondise treening enne MM-valikmängu Bosnia ja Hertsegoviinaga. Foto: Kadi Parts; Eesti käsipalli liit

Eesti meeste käsipalli rahvuskoondise üks tugitala Mait Patrail tunnistas, et homse Bosniaga peetava MM-valikmängu eel kimbutab teda väsimus ja lisas, et temperamentse Bosnia publiku ees mängides tuleb meeskonnal valmis olla kõigeks.

Eesti rahvuskoondis on viimaste päevadega pidanud mängima mitu mängu ning ühtlasi reisima rohkelt: kui eelmisel neljapäeval oldi Põlvas vastamisi Portugaliga, siis juba pühapäeval mängiti sama koondisega võõrsil ning vaevalt koju tagasi jõudnuna starditi täna varahommikul Bosnia ja Hertsegoviinasse. Et reisimist on olnud palju, tunnistas Patrail, et hetkel on ta väsinud.

«Täna annab väsimus ikka tunda, sest oleme pidanud palju reisima ja pidevalt 3-4 paiku öösel ärkama. Osad meist on saanud ka suure koormuse ja see kõik annab täna tunda, aga homse kohta ei oska ma veel midagi öelda,» rääkis Patrail.

Kuna koondisega ei saanud Bosniasse sõita randmevigastusega kimpus olev Dener Jaanimaa ja seljale liiga teinud Mikk Pinnonen ning lisaks on tervisega veidike kimpus ka Marko Slastinovski ja Uku-Tanel Laast, jääb homne mänguraskus suuresti senisest erinevate meeste kanda. Homsele kohtumisele lisab vürtsi asjaolu, et kuigi eestlastel pole seni alagrupist ainukesena kirjas ühtegi punkti, on esikohta hoidva Bosnia jaoks tegemist üliolulise kohtumisega ja seetõttu on Vitezi spordisaali oodata täismaja.

«Minule meeldib suure publiku ees mängida, sest Saksamaal on kogu aeg täismaja,» rääkis enda kogemustes Saksa kõrgliigas mängiv Patrail. «Samas on kindlasti noori mängijaid, keda võib temperamentne publik veidi heidutada. Kindlasti karjutakse ja vilistatakse väga kõvasti, võidakse ka müntidega loopida - kõigeks tuleb valmis olla. Bosnia on kindlasti väga motiveeritud, sest homse võiduga kindlustaksid nad alagrupi esikohta, ja on võimalik, et mõnel meie mehel hakkab käsi värisema sellise rahva ees. Aga loodame muidugi, et seda ei juhtu,» võttis Patrail olukorra kokku.

Bosnia ja Eesti homne mäng algab Eesti aja järgi kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles