Kanepil vedas Austraalia lahtistel loosiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: SCANPIX

Eesti esitennisist Kaia Kanepi loositi 13. jaanuaril algavate Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste avaringis vastamisi hispaanlanna Garbine Muguruzaga.

WTA edetabelis 25. kohta hoidev Kanepi ei ole varem tabeli 58. real oleva Muguruzaga kohtunud. Edu korral ootab eestlannat teises ringis ees ungarlanna Timea Babos (WTA 86.) või slovakitar Anna Schmiedlova (WTA 82.).

Kolmandas ringis on alumisse tabelipoolde paigutatud Kanepil võimalik vastamisi minna endise maailma esireketi, praeguseks tabelis 10. kohta hoidva Caroline Wozniackiga. Tabeli järgi tugevaim neljanda ringi vastane võib olla aga viienda asetusega poolatar Agnieszka Radwanska.

Maailma esireket Serena Williams kohtub avaringis 17-aastase austraallanna Ashleigh Bartyga, tiitlikaitsja Viktoria Azarenka aga rootslanna Johanna Larssoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles