Messi: mu mõtted on juba MMi juures

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Kuigi Barcelona jalgpalliklubi on hetkel võitlemas suurte tiitlite nimel, tunnistas Lionel Messi, et praegu on tema mõtetes esikohal suvised maailmameistrivõistlused.

Sel hooajal tihti vigastuste küüsis olev argentiinlane pääses sel kuul tagasi palliplatsile ja on vaikselt vormi koguma hakanud, et Barcelonat hooaja otsustava faasi eel aidata, kirjutab Soccernet.ee.

Hetkel on Barcelona jagamas Hispaania liiga liidrikohta koos Madridi Atleticoga ning konkurentsis ollakse ka Meistrite liigas ja Hispaania karikasarjas, kuid sellele vaatamata on Messi mõtetes esikohal suvel Brasiilias toimuv MM.

«Kuigi selleni on veel mitu kuud aega ja see tundub olevat nii kaugel, saabub see ruttu. Meil on ees palju tähtsaid väljakutseid: Meistrite liiga, Hispaania meistritiitli kaitsmine ja Copa del Rey. Me võtame asju samm-sammu haaval, aga kui aus olla, siis MM on juba praegu meie mõtetes,» tunnistas Messi intervjuus fifa.com-iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles