Barcelona staar: mulle meeldis näha Ronaldot nutmas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Gerard Pique.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Gerard Pique. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi üks tugitaladest Gerard Pique tunnistas, et talle meeldis näha, kui palju tähendas ta ametivennale Cristiano Ronaldole möödunud aasta parima jalgpalluri auhinna võitmine ning oli tore, et Portugali superstaar selle puhul oma emotsionaalsust välja näitas.

Madridi Realis mängiv Ronaldo kuulutati jaanuari keskpaigas 2013. aasta parimaks jalgpalliks - auhind, mille Ronaldo võitis viimati aastal 2008. Ballon d'Ori trofeed vastu võttes tulid kuulsale portugallasele ka pisarad silma ja ta oli väga emotsionaalne.

Hispaania liigas Reali suurimaks konkurendiks oleva Barcelona klubi kaitsja Pique arvates oli väga tervitatav, et Ronaldo nii selgelt oma emotsioone väljendas.

«Mulle meeldis see, et Ronaldo võitis ja nuttis. See tähendas talle tõesti palju,» vahendas Pique sõnu Hispaania ajaleht Marca. «Ta oli mitmeid asju üle elanud ja reageeris just nii, nagu ta seda tegi. Ta on tuntud oma tugeva isiksuse poolest ja seetõttu, et ta on teistest parem nii heas kui halvas mõttes,» lisas Barcelona kaitse tugitala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles