Sotšis jagatakse meeletus koguses kondoome: igale sportlasele vähemalt 36

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondoomid.
Kondoomid. Foto: SCANPIX

Sotši olümpiamängude olümpiaküla täitub aegamööda sportlastega ja ametnikud annavad endast parima, et kõik osalejad saaksid kätte ka vajaliku varustuse. Nii jagatakse sportlastele välja koguni 100 000 kondoomi.

Arvestades, et olümpial osaleb 2800 sportlast, siis on iga sportlase kohta ette nähtud umbes 36 kondoomi. Arvestades, et olümpiamängud kestavad alla kolme nädala ja sportlased ei veeda tervet seda aega seal, siis on jagatav kondoomide kogus kindlasti hiiglaslik, kirjutab TMZ.

USA jalgpallur Hope Solo rääkis eelmisel aastal ESPNile, et olümpiamängude ajal sisustab 70 kuni 75 protsenti sportlastest oma vaba aja seksiga.

Ajaloost võib meenutada, et 2000. aasta Sydney suveolümpiamängudel jagati esmalt laiali 70 000 kondoomi, kuid need said enne OMi lõppu otsa. Seejärel jagati laiali veel 20 000 kondoomi. Tasub siiski lisada, et suveolümpiamängudel on umbes 10 000 osalejat. 2012. aasta Londoni OMil jagati laiali rekordilised 150 000 kondoomi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles