Teadvuse kaotanud Prantsuse laskesuusataja viibib haiglaravil

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marie Laure Brunet' kantakse rajalt ära.
Marie Laure Brunet' kantakse rajalt ära. Foto: SCANPIX

Sotši olümpiamängudel eile naiste 4x6 km teatesõidus Prantsusmaa neliku avavahetust sõitnud, aga võistluste alguses kokku kukkunud prantslanna Marie Laure Brunet viibib praegu haiglaravil.

25-aastane Brunet oli sõitmas Prantsusmaa neliku esimest vahetust ning lasi esimeses lasketiirus kõik märgid maha. Järgmisel ringil kaotas Brunet aga teadvuse ja kukkus, rajalt lahkumiseks vajas ta meditsiinitöötajate abi ning prantslanna viidi haiglasse.

Koondise arsti Thomas Lacroix' sõnul olid esimesed haiglas tehtud testid «julgustavad isegi juhul, kui tegemist oli hüperventilatsiooniga». Lacroix lisas, et täna tehakse veel teste.

Prantsusmaa laskesuusatamise koondise peatreeneri Thierry Dussere'i sõnul tundis Brunet end halvasti juba enne võistlust ning seetõttu ka oksendas. Dussere'i sõnul polnud aga tegemist millegi erakordsega. «Seda juhtub tema puhul enne võistlust tihti. Ta oli närvis, sest on väga motiveeritud sportlane ja tahtis anda endast parima,» selgitas Dussere.

Prantsusmaa naiskond oli sunnitud Brunet katkestamise tõttu sõidu pooleli jätma ja nii said nad kirja 17. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles