Hunt: värav tõmbas edaspidiseks pinget maha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt mängujärgsel pressikonverentsil.
Rimo Hunt mängujärgsel pressikonverentsil. Foto: Madis Kalvet

Mullu esmakordselt kutse Eesti jalgpallikoondisesse saanud ründaja Rimo Hunt jõudis täna ka enda koondisekarjääri esimese väravani, kui ta vormistas kohtumises Gibraltariga matši lõppseisu. Esimese tabamuseni jõudis Hunt viiendas koondisemängus.

«Eks värava löömine on ikka tähtis, kui oled tipuründaja. Sellisel juhul see ongi eesmärk ja ülesanne,» sõnas Hunt. «Kindlasti tekitas see mingit survet, et millal ja kas üldse esimene värav tuleb. Värav tõmbab edaspidiseks natuke pinget maha.»

Mängu kohta sõnas Hunt, et tähtis oli võita ja meeleolu meeskonnas on hea. «Võitsime ning see on peamine. Atmosfäär on meeskonnas positiivne, 2:0 ei ole halb tulemus,» rääkis Hunt. «Pole tähtis, kui suurelt võidad. Gibraltar kaitses hästi ja enne mängu ma nii enesekindel ei olnud.»

Samas tunnistas ründaja, et tema jaoks oli peatreener Magnus Pehrssoni nõudmistega kohanemine lihtne. «Minu (kui ründaja) jaoks oli asi lihtne, minu jaoks uut ei olnud. See stiil, mida peatreener ootab, sobib mulle väga. Uues klubis on asjad minu jaoks sarnased.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles