Video: Pirlo ilus karistuslöögist kõmmutatud värav aitas Juventuse Euroopa liigas veerandfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Pirlo.
Andrea Pirlo. Foto: SCANPIX

Juventuse jalgpalliklubi pääses Euroopa liigas veerandfinaali, kui alistas tänu Andrea Pirlo karistuslöögile võõral väljakul Fiorentina.

Pärast avakohtumises tehtud 1:1 viiki, alustas Fiorentina hästi, kuid aegamööda haaras kontrolli enda kätte Juventus ning teise poolaja keskel saabus favoriidi läbimurre, kui Fiorentina kaitsja Gonzalo Rodriguez tegi karistusala ees vea ning sai punase kaardi. Karistuslööki sooritama asunud Andrea Pirlo kõmmutas tugeva paugu väravavaht Netole püüdmatult värava ülemisse nurka, vahendas Soccernet.ee.

Kümnemeheline Fiorentina seda seisu ümber pöörata ei suutnud ning nii marsib Juventus edasi nende kodustaadionil toimuva finaali suunas.

Teine suur matš viis vastamisi Benfica ja Tottenhami ning seal oli Tottenham korraks hellitamas lootusi kodus saadud 1:3 kaotuse tagasitegemiseks, ent lõpuks tuli neil leppida 2:2 viigiga ja nii on Inglismaa klubide jaoks tänavune Euroopa liiga lõppenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles