Video: Ojametsa sõnul murti Selver seeria eelviimase mänguga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Bigbanki võrkpalliklubi peatreener Andrei Ojamets krooniti koos meeskonnaga täna Eesti meistriks, kui finaalseeria viimaseks jäänud kohtumises alistati Tallinna Selver 3:0 ja võideti seeria 4:1.

Ojamets nõustus, et murdekohaks oli seeria neljas kohtumine, mille Tartu laupäeval võitis 0:2 kaotusseisust lõpuks 3:2. «See andis meile palju eneseusku juurde. Iga võistkond, kes sellisest seisust välja tuleb, saab ainult positiivset emotsiooni,» ütles Ojamets. «Selveri nahas ei oleks tahtnud eile ega täna olla. Psühholoogilises mõttes toimus eile kõva murdmine.»

«Mehed tulid Eesti meistriks, aga ma ütleks, et nad saavutasid kõige suurema võidu iseenda üle ja seetõttu on mul just nooremate üle ülihea meel, nad on läbi selle aasta karastunud. Sellise koosseisu säilitamine oleks muidugi ülihea, aga eks näis, kas see on võimalik,» lisas juhendaja.

Vaata, mida rääkis Tartu klubi peatreener veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles