Tervisehädadega kimpus olnud Taaramäe kaalus tippspordist loobumist

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Türgi velotuuril pärast kõrioperatsiooni ilusa tagasituleku teinud ja viie etapi järel üldliidrina jätkav Rein Taaramäe tunnistas, et kahe eelmise aasta jooksul, kui teda kimbutasid mitmed tervisehädad, oli ta valmis ratta varna riputama.

Terve profikarjääri Cofidises veetnud Taaramäe kinnitas, et Prantsuse klubi pole talle kunagi tulemuse saavutamiseks survet avaldanud, vahendab Spordipartner.ee.

«Samas on mu sõbrad ja endised treenerid minult küsinud, et kas ma treenin korralikult ja et kas mul on söömisega kõik korras,» meenutas Taaramäe. «Pärast kaht sellist aastat hakkasin mõtlema, et ma ei suuda ka tänavu midagi korda saata ning ehk peaksin tippspordiga lõpetama. Mine sa tea, mis juhtunuks, kui praegust edu poleks tulnud...» lisas rattur.

Üldarvestuses on eestlase edu Türgi tuuril Adam Yatesi (Orica GreenEdge) ees kuus sekundit, meeskonnakaaslane Romain Hardy jääb maha 38 sekundiga. Täna sõidetakse Türgis järjestikku asuvate kolmanda ja teise kategooria tõusudega lõppev 182 km pikkune kuues etapp, tuur lõppeb pühapäeval. «Teine päev liidrisärgis. Mõnus on! Naudin iga momenti ega ootagi tuuri lõppu. Hooman, et on tegu minu ühe parima ajaga,» kirjutas Taaramäe pärast eilset etappi oma paf.com portaalis asuvas Rattarambo blogis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles