Taaramäe: ka teine koht on kui võit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Karli Saul

Türgi velotuuril homse viimase etapi eel teist kohta hoidev Rein Taaramäe kirjutas oma paf.com-i portaalis asuvas blogis, et peab oma seniste etteastetega rahule jääma. Homme seisab ees lühike 120 km pikkune etapp Istanbuli ümbruses ning ilmselt Taaramäe enam esikohal olevat Adam Yatesit püüda ei suuda. Eestlane kaotab britile vaid ühe sekundiga.

«Jälle tagasi mugavas sini-must-valges. Eile suutsin esimese pettumuse kuidagi kohe alla neelata, kuid õhtul läks meel mõruks. Kerisin varakult magama, et kiiresti uude päeva saada…Uus päev tegigi head, rattasõit teeb alati tuju heaks,» kirjutas Taaramäe.

«Kuna ka homne etapp on siledal maal, siis ilmselt liidriks tagasi ei saa. Ebaõnn võib siin ainult Yatesile tuuri maksma minna. Täna oli hea lühike päev. Nautisin sõitu ja Türgi päikest. Lõpus hoidsin ette, juhuks kui mingi kukkumine enne 3 km märki peaks olema, selle tõttu võib kõik kaotada ja maha ei oleks tahtnud ma jääda. Lisaks hoidsin ette veel selletõttu, et ehk tuleb pundis mingi vahe sisse veel. 1 sekund on ju kiire tulema, kuid kui 2,7 km peal kolinat kuulsin, sain aru, et stopper pandi juba kinni ning enam mingit lootust polnud – st kõik olid sama aja sees,» arultes ta.

«Täna õhtul lendame Istanbuli, kus toimub viimane lühike 120 km pikkune etapp. Ilmselt sprint ja ilmselt jään ikkagi kokkuvõttes teiseks, kuid arvestades olukorda, kus varem siplesin tõusude peal ning tunne oli, et isegi 15-aastaselt olin tugevam, siis on ka teine koht kui võit! Viimane kord velotuuril poodiumil olles sain samuti teise koha ja seda jällegi napilt, +2 sekundit Valverdele Ruta del Solil. Ehk ükskord annab saatus mulle mingisugusegi jackpoti,» lõpetas Taaramäe postituse positiivse noodiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles