Taaramäe on enne Route Sud velotuuri viimast etappi üheksas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe fännide piiramisrõngas.
Rein Taaramäe fännide piiramisrõngas. Foto: AFP/SCANPIX

Cofidise profitiimi eestlasest rattur Rein Taaramäe hoiab enne Prantsusmaal sõidetava 1. kategooria velotuuri Route du Sud viimast etappi üheksandat kohta.

Laupäeva hommikul sõidetud lühikese grupisõidu võitis Rene Mandri tiimikaaslane Ag2r´is Blel Kadri. Teise koha noppis Matthieu Sprick (Bbox Bouygues Telecom) ning ka kolmas koht jäi prantslastele - selle võttis Stéphane Poulhies (Saur - Sojasun), lõpetades peagrupi esimesena, võitjast kümme sekundit hiljem. Taaramäe lõpetas etapi samuti suures grupis ja sai 21. koha, kirjutab rattaprofid.com.

Õhtupoolikul kavas olnud eraldistardist mäkketõusu võitis Reinu tiimikaaslane David Moncoutie. Sel etapil head kohta soovinud Taaramäe sai kirja üheksanda aja, kaotades Moncoutiele 1.38.

Enne pühapäevast viimast etappi rändas liidrisärk Moncoutie selja. Teisel kohal on Alexandre Geniez (Skil Shimano) ja kolmandal Fortunato Baliani (Miche). Taaramäe on üheksas, kaotades liidrile 1.38.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles