Priit Pullerits: kandideerin ERRi sporditoimetuse juhatajaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe ajakirjanik Priit Pullerits ja tema kääbusšnautser Candy.
Postimehe ajakirjanik Priit Pullerits ja tema kääbusšnautser Candy. Foto: Margus Ansu

Postimehe nädalavahetuselisa Arterit vastutava toimetajana töötav Priit Pullerits kinnitas Postimehele, et kandideerib ERRi sporditoimetuse juhataja ametikohale.

«Vastab tõele, et saatsin oma CV ja motivatsioonikirja, osalemaks ERRi sporditoimetuse juhataja konkursil. Postimees on olnud suurepärane tööandja ja vaagisin otsust tükk aega, kuid päev enne tähtaja lõppu otsustasin kandideerida. Kui mõni küsib, mida ma spordist tean, siis võin öelda isegi näiteks seda, kes võitis Mehhiko olümpial 100 meetri jooksus kaheksanda koha,» lausus Pullerits.

48-aastane Pullerits meenutas, et alustas spordiajakirjanikuna 1987. aastal Spordilehes mittekoosseisulise Tartu korrespondendina, kajastas Tartu Ülikooli korvpallinaiskonna mänge Liidu esiliigas. «Olen inglise keelest eesti keelde tõlkinud hulga sportlaste biograafiaid, nagu näiteks Sebastian Coe ja Steve Ovetti omad. Need on ilmunud ka Spordilehes joonealustena,» märkis innuka harrastussportlasena tuntud Pullerits.

«Kui osutun valituks, tahan kindlasti innustada toimetust rohkem arendama spordipublitsistikat, mille kaudu saaks sportlasi näidata rohkem n-ö elus inimestena, mitte ainult tulemusi tootvate masinatena. Kindlasti tahaks tuua sporti ka rohkem analüüsi- ja diskussioonisaateid, et tegu ei oleks pelgalt reaalajas pildi kommenteerimisega. Kahtlemata peavad ERRi ekraanile jääma olümpiamängude ülekanded, kõik muu on toimetuse ja avalikkuse ühisarutelu otsustada!» sõnas Pullerits.

Lisaks Pulleritsule kandideerivad ERRi sporditoimetuse juhatajaks teadaolevalt Marko Kaljuveer, Lembitu Kuuse ja Rivo Saarna.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles