Salumets: neli mängu on alles ees

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Salumets
Jaak Salumets Foto: Toomas Huik

Nimekas Eesti korvpallitreener Jaak Salumets (pildil) tunnistas eilse mängu järel, et Rockil hakkab püssirohi otsa saama. «Täna (eile – toim) kontrollis Kalev mõlemat lauda ja eks Rocki pallikaotused näitasid Kalevi head kaitsemängu, sest vahe pole ju mitte oskustes, vaid pigem vaimses olekus,» rääkis Salumets.

Tuntud treener lisas, et Rocki senise kindla allajäämise taga on keeruline hooaeg. «Rock mängis tegelikult ju terve hooaja väga hästi kolmes sarjas, aga kui hakkavad tulema sellised vigastused nagu nende leedulastel, siis on aru saada, et vint on üle pandud. Tundub, et natuke liiga palju ampsasid. Oleks võib-olla pidanud mehed vahepeal saalist välja ajama ja värske õhu kätte viima,» selgitas Salumets.

Kuigi Kalev juhib seeriat 3:0, rõhutas Salumets, et medaleid on veel vara välja jagada. «Seeria pole enne lõppenud, kui on kõlanud viimane vile ja neli võitu on kellelgi käes. Ma võin treenerina aimata, et seeria on läbi, aga praegu ütleme ausalt, neli mängu on ju alles ees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles