Webber: olen õnnesärgis sündinud

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Webber
Mark Webber Foto: SCANPIX

Eilsel Valencia GP etapil jõhkra kokkupõrke teinud Red Bulli piloot Mark Webber tunnistas BBC-le, et on õnnega koos, kui sellisest õnnetusest eluga pääses.

Mäletatavasti sõitis austraallane Webber 10. ringil tagant otsa soomlasele Heikki Kovalainenile, kui üritas temast mööduda. Kiiruselt 304 km/h tegi Red Bulli sõitja võimsa õhulennu ja maandus piiretesse. Kuid mingeid vigastusi mees hämmastaval kombel ei saanud.

«Olin just duši all ja mõtlesin, kuivõrd mul vedas, et ühes tükis olen. See oli õudne õnnetus, olin juhtunust nii šokeeritud. Veidi sain küll siit-sealt kriimustada, kuid hullu pole midagi. Auto kaitses mind,» sõnas Webber hiljem pärast võistlust.

Webber ütles, et pole Kovalaineni peale pahane, kuigi arvas rajal, et mees laseb tal mööda sõita. «Mõtlesin: mida ta nüüd teeb? Järgmine hetk olin juba eemal piiretes,» rääkis Webber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles