Noot saavutas Soomes isikliku rekordiga neljanda koha

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andi Noot.
Andi Noot. Foto: Peeter Langovits

Täna võistlesid kolm Eesti jooksjat Soomes Kuortanes Eliittikisat võistlustel, neist parima tulemuse tegi Andi Noot, kes tuli 3000 meetri jooksus isikliku rekordiga 8.09,90 neljandaks.

Andi Noot ei jäänud jooksuga rahule. «Keenialased pidid alustama tempos 63 sekundit ringi kohta, aga võtsid esimese ringi 60 sekundiga ja läksid kolmekesi eest ära. Pidin 2,5 kilomeetrit ülejäänud gruppi üksi vedama. Andsin küll soomlasele Lindhalile käega märku, et mingu ette ja tehku ka tööd, aga sellest ei tulnud midagi välja,» vahendas Jooksuportaal Nooti juttu. Nii jäi ta soomlasega kahekesi, rebides ülejäänud pundist lahti. Lõpuks võitis Lindhal Nooti ühe sekundiga, vahendas Jooksuportaal.

Kaur Kivistik ja Priit Aus tegid kaasa 3000 meetri takistusjooksus. Kivistik sai seitsmenda koha ajaga 8.59,30 ja Aus tema järel kaheksanda koha ajaga 9.08,65. Jooksu võitis ameeriklane Donald Cowart 8.38,89-ga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles