Uus korvpalliklubi on ametlikult välja kuulutatud

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Kerde
Üllar Kerde Foto: Toomas Huik

Täna allkirjastasid Spordiselts Tallinna Kalev, TTÜ Spordiklubi ja Pirita Palliklubi kolme aastase koostöölepingu, mille raames moodustati uus meeskond Tallinna Kalev\TTÜ.

Uue meeskonna peatreener on Üllar Kerde, abitreenerid Margus Metstak ja Indrek Reinbok.

Ühinemise eesmärgiks on luua efektiivsem, suutlikum ja edukam korvpallimeeskond, mis pakub tugevat konkurentsi Eesti Meistriliigas ja BBL divisjonis. Samuti ehitatakse nende aastate jooksul üles klubipüramiid, mille abil hakatakse arendama ka noorte korvpalli.

«Jõudude liitmine toob Eesti korvpalliellu uue konkurentsivõimelise meeskonna, mis suudab konkureerida lisaks koduliigale ka BBL eliitdivisjonis. Usun, et sellest Eesti korvpall vaid võidab,» kommenteeris ühinemist vastnimetatud peatreener Üllar Kerde.

Eesti Korvpalli Meistriliigas hakkab mängima ka ülalnimetatud meeskonna farmmeeskond, kes koosneb enamuses kuni 22 aastastest mängijatest. Farmmeeskonna treener on Indrek Reinbok.

2009/2010 hooaja Eesti Meistriliigas lõpetas TTÜ korvpallimeeskond 4. kohaga ja Tallinna Kalev 6. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles