Sven Kaldre jätkab karjääri tugevas Hispaania esiliigas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Kaldre
Sven Kaldre Foto: Margus Ansu

KK Rapla korvpallimeeskonna mängumees Sven Kaldre jätkab oma karjääri Hispaania tugevusel teises liigas (LEB Gold), kui ta jõudis kokkuleppele sealse tiimi Lleida Forca CE.

Kaldre sõlmis lepingu üheks hooajaks ning juba esmaspäeval võtab ta suuna u. 140 000 elanikuga Kataloonia linna Lleida. Meeskonda on lisaks Kaldrele viimastel päevadel lisandunud lätlane Janis Kaufmanis Valmierast, Hispaania keskmängija Fransisco Guerra meistrisarjast Madrid Estudiantesest, ameeriklane Greg Kahlin ja endine Hispaania koondislane Alfonso Alzamora, kirjutab raplakk.ee.

LEB Gold liigas osaleb 15 meeskonda ning liiga võitjal on võimalus tõusta Euroopa ühte tugevamasse kohalikku liigasse ehk Hispaania meistrisarja (ACB). Hooaja ettevalmistuse käigus avanebki Kaldrel oma uue kodumeeskonna koosseisus võimalus kohtuda kontrollmängudes ACB liiga meeskondade vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles