Seksiskandaal: kogu meeskonna ees jalgpallurit rahuldanud massöör vallandati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Massaaž. Pilt on illustreeriv.
Massaaž. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Šveitsi klubi FC Lenzburgi jaoks lõppes maikuus kolmandast liigast teise tõusmise auks korraldatud pidu suure seksiskandaaliga.

Nagu tänaseks on selgunud, vallandas klubi 40-aastase naismassööri, kes sooritas ühele mängijatest oraalseksi, vahendab väljaanne Blick. Kogu ülejäänud meeskond seisis seejuures nende ümber, filmis toimuvat ja elas sellele kaasa. Seejärel hakkas video klubisiseselt ühelt mängijalt teisele liikuma, kuni jõudis klubi presidendini.

Klubi juhtkonna otsusega massöör vallandati, mängijaid karistati aga klubisiseselt. «Otse loomulikult ei saanud me poolt meeskonda lahti lasta,» lausus president Ulrich Bruder Blickile.

Šveitsi meedias identiteedi kaitseks Carmeni pseudonüümi saanud massöör väidab aga, et teda on ära kasutatud. «Minust tehti patuoinas, sest kedagi oli vaja karistada ja mina olin kõige kergem ohver. Olukord on väga ebameeldiv,» lausus ta. «Tiitli tähistamine väljus täielikult kontrolli alt, mul on selle koha pealt täielik mäluauk. Jõin vaid kaks jooki ega mäleta midagi. Kujutan ette, et keegi pani midagi mu joogi sisse. Juhtunu on väga kahtlane,» sõnas massöör.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles