Itaalia leht: Alonso tulevik selgub juba Jaapanis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Itaalia ajaleht Corriere dello Sport andis mõista, et juba nädala pärast peetaval Suzuka vormel-1 etapil tehakse avalikuks Fernando Alonso meeskonnavahetus.

Väljaande teatel on Suzukas oodata uudist, mis «puudutab maailmameistrit». Jaapani etapp on McLareni järgmise hooaja mootoritarnija Honda koduvõistlus ning seega oleks Honda jaoks ülimalt sobilik uudis just seal avalikkuse ette tuua. Blogi Pitlane Talk teatel katkesid Alonso ja tema praeguse tiimi Ferrari läbirääkimised uue lepingu üle lõplikult kolmapäeval, meeskonda tippsõitjat ihkav Honda on aga soostunud Alonso algava viimase lepinguaasta Ferrarile kinni maksma. Hispaanlane teenib tänavuse hooaja eest 22 miljonit eurot ja soovis väidetavalt Ferrarilt palgatõusu 30 miljoni euroni. Honde on aga Corriere dello Sporti teatel valmis Alonsole maksma veelgi rohkem – kolme aasta jooksul 100 miljonit eurot.

Samal ajal on Ferrari hädas Alonsole tipptasemele asendaja leidmisega – esimene valik Sebastian Vettel on korduvalt kinnitanud, et ei kavatse 2016. aastani kehtivat lepingust Red Bulliga taganeda. Sestap on Ferrari vormeliasjatundja Adam Cooperi väitel nüüd sihikule võtnud MM-sarja hetkeliidri Lewis Hamiltoni, kuigi ka britti seob Mercedesega kehtiv leping.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles