Rajal teineteist ramminud võidusõidutähed said karistada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Keselowski auto pärast kokkupõrget Tony Stewartiga.
Brad Keselowski auto pärast kokkupõrget Tony Stewartiga. Foto: SCANPIX

Nascari sarja sõitjad Brad Keselowski ja Tony Stewart said mõlemad tingimisi karistuse ning rahatrahvi, kuna häbistasid sarja juhtkonna arvates laupäeval Charlotte’is peetud etapi järel spordiala head nime.

Mõlemat meest karistati neljaetapilise tingimise keeluga, mis lõpeb 12. novembril. Lisaks peab Keselowski maksma 50 000 ja Stewart 25 000 dollari suuruse trahvisumma. Segaduse algatas Keselowski, kes rammis pärast võidusõitu jahutusringil Denny Hamlinit ja Matt Kensethit, üritades nii kätte maksta sõidu käigus aset leidnud kokkupõrgete eest. Kogemata sai ta aga Kensethit sihtides pihta ka Stewarti autole, mispeale Stewart omakorda Keselowski Fordile suure hooga sisse tagurdas.

Kenseth läks pärast sõidu lõppu boksides Keselowskilt rusikatega selgitust nõudma ning tiimide mehaanikud suutsid mehed viimasel hetkel teineteisest eemale tirida. Karistusest pääses aga nii Kenseth kui ka Hamlin, kes jahutusringil Keselowski nina ees auto blokki pidurdas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles