USA korvpallikoondis alistas Hispaania ühe punktiga

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtumist jälgis koos sõbratariga ka Madridi Reali jalgpallur Cristiano Ronaldo
Kohtumist jälgis koos sõbratariga ka Madridi Reali jalgpallur Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Korvpalli maailmameistrivõistlusteks valmistuvad USA ja Hispaania korvpallikoondised pidasid pühapäeva õhtul Madridis põnevuslahingu, mille USA võitis ühe punktiga 86:85.

Ilma LeBron Jamesi, Kobe Bryanti, Dwyane Wade'i ja Amare Stoudemire'ita kerkis USA koondise resultatiivseimaks mullune NBA skoorikuningas Kevin Durant, kes viskas kohtumise parimana 25 punkti, kirjutab basket.ee.

Lisaks korralikule punktisaagile õnnestus Durantil hankida 10 lauapalli ning panna lõpuhetkedel kaks olulist «kulpi»- üks Ricky Rubiole ja teine Rudy Fernandezile.

USA võidus mängis tähtsat rolli ka Chicago Bullsi mängumees Derrick Rose, kes tabas lõpusekunditel kaks tähtsat vabaviset ning kogus lõpuks 13 silma.

Valitsevate maailmameistrite parimaks korvikütiks kerkis Juan Carlos Navarro, kes tõi 20 punkti. Marc Gasol ja Felipe Reyes lisasid vastavalt 17 ja 16 silma.

Korvpalli maailmameistrivõistlused algavad juba sellel pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles