Üllar Kerdest võib saada Moskva Dinamo peatreener

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Kerde (paremal)
Üllar Kerde (paremal) Foto: Sander Ilvest

Veel vana aasta sees sai selgeks, et Tallinna Ülikool peab  naiskonna peatreenerile Üllar Kerdele leidma asenduse,  Kerde ise sõidab tööle Moskvasse, kus asub juhendama Dinamo meeskonda.

«Ega siin mingit saladust ega intriigi ei ole. Minu käest ongi seda õige küsida. Üllar on Moskvas, mida ta seal täpsemalt teeb, tuleb küsida tema enda käest,» märkis Kersti Sirel, kes viimased kaks hooaega oli Kerde abitreener.

Kerde on Postimehe andmetel asumas Moskva Dinamo peatreeneriks, kuid mehe endaga pole viimastel päevadel õnnestunud ühendust saada. Dinamosse siirdus teatavasti ka Sten-Timmu Sokk ning täna peab klubi Venemaa Superliigas võõrsilmängu Iževski Kupol-Rodnikiga.

TLÜ naiskonna peatreeneriks tõusis pärast Kerde lahkumist Janne Rits, kes treeneritööd teinud juba ligi kümme aastat. Aalates 2007. aastast oli ta pikalt neidude koondise peatreener. Lisaks on ta läbinud erinevaid treenerikoolitusi.

«Iga treener toob endaga kaasa uusi tuuli, uusi suundi. Kindlasti näeme teatavaid muutusi naiskonna juures. Tööd on vaja teha, eks siis näeme ka, mida see kaasa toob... Mis siin prognoosida. Aga Janne on ennast niipalju koolitanud ja seeläbi nii motiveeritud, et minul on temasse usk olemas,» rääkis Sirel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles