Leedu korvpallilegend Jasikevicius võib liituda Žalgirisega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šarunas Jašikevicius (palliga).
Šarunas Jašikevicius (palliga). Foto: SCANPIX

Leedu korvpalli lipulaev Kaunase Žalgiris valmistub tõsiselt uueks hooajaks ning väidetavalt on õhus võimalus, et klubiga liitub Leedu korvpalli elav legend Sarunas Jasikevicius.

Hiljuti teatas mängujuhi viimane tööandja Ateena Panathinaikos, et tuleval hooajal Jasikeviciuse teenetega enam ei arvestata, kirjutab lithuaniabasketball.com.

Viimati teatas Kreeka ajakirjandus, et Jasikevicius mõtleb Kaunase klubiga liitumisele. «Tema tasemel mängujuht kuluks meile kindlasti ära. Oleme Sarasega sellest rääkinud, kuid headest soovidest ei pruugi ainult piisata,» sõnas Žalgirise peadirektor Paulius Motiejunas.

Samas sõlmis Žalgiris lepingu ameeriklasest tagamängija DeJuan Collinsiga, kuid väidetavalt on Jasikeviciuse liitumine klubiga endiselt päevakorral. Žalgirise teadetel on pakkumine tehtud ning kõik seisab vaid mängija enda taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles