Cancellara vihjas Saxo Bankist lahkumisele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabian Cancellara.
Fabian Cancellara. Foto: SCANPIX

Maailma parim temposõitja Fabian Cancellara vihjas, et ei pruugi järgmisel hooajal Saxo Bankis sõita, kuigi tema leping kestab 2011. aasta lõpuni.

«Mõtlen tihti järgmisele hooajale. On avalik saladus, et mitmed meeskonnad on mu vastu huvi tundnud,» kirjutab Hispaania velotuuril Austraalia MMiks valmistuv Cancellara oma koduleheküljel. «Mulle on tehtud huvitavaid ettepanekuid, mis pakuvad tulevikuks pikaajalisi võimalusi.»

Oma huvi 29-aastase šveitslase vastu pole varjanud BMC. Temposõidu olümpiavõitja ja maailmameister Cancellara arutab järgmise hooaja plaane Vueltat väisava Saxo Banki juhi Bjarne Riisiga.

Saxo Banki ootavad kahe hooaja vahel suured muutused. Oma lahkumisest on teatanud Andy ja Fränk Schleck, Jens Voigt, Matti Breschel, Jakob Fuglsang ning Anders Lund. Astanast tuleb tiimi uueks liidriks Alberto Contador, kes võtab kaasa Daniel Navarro, Benjamin Noval ja Jesus Hernandezi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles