Vettel Räikkönenist: probleeme oodata ei ole

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Raikkonen (vasakul) ja Sebastian Vettel.
Kimi Raikkonen (vasakul) ja Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Tänavu kihutavad Ferrari vormel-1 meeskonna ridades neljakordne maailmameister Sebastian Vettel ja 2007. aastal tiitlini jõudnud Kimi Räikkönen. Vettel usub, et nende koostöö kujuneb edukaks, kuna soomlane on küllaltki otsekohene inimene.

Räikkönen ja Vettel on sõbrad ka väljaspool vormel-1 sarja ning seega oodatakse, et mehed teevad tiimis head koostööd. Mäletatavasti ei olnud Vetteli suhted Red Bullis Mark Webberiga just parimad, kirjutab ESPN.

«Mingeid probleeme oodata ei ole. Teda on rajal raske alistada, kuna ta on väga kiire ja andekas, kuid väljaspool võistlusrada saame hästi läbi,» teatas Vettel. «Tavaliselt me väga palju ei räägi, kuid Kimi on väga otsekohene ja sellist asja kohtab vormel-1 sarjas harva.»

«Teeme esimest korda ühes tiimis koos tööd, kuid olen kindel, et leiame kiiresti ühise keele ja aitame seeläbi meeskonnal areneda,» märkis koostöö kohta Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles