Meresaar võib mängust Hollandiga eemale jääda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Meresaar
Argo Meresaar Foto: FIVB

Võib juhtuda, et EM-finaalturniiri lävepakul olev Eesti võrkpallikoondis peab pühapäevases valikmängus Hollandiga läbi ajama ühe kogenuma mängija Argo Meresaareta.


Diagonaalründaja positsioonil tegutsevale Meresaarele teeb jalg valu, kuid millest see tingitud on, ei osanud ta öelda. Igatahes kaks viimast pallitreeningut on elektriravi saav mees vahele jätnud ning ta hoiab end vormis jõusaalis.

Peatreener Avo Keel valib laupäeval Hollandisse lendavad tosin mängijat välja reedel. Eelmisel laupäeval Pärnus lõppenud 3:1 võidumängus Meresaar platsil ei käinud.

Kui Eesti peaks kahe EM-valikmängu summas Hollandist jagu saama, jääb tulpidemaa esindus esmakordselt viimase 30 aasta jooksul Vana Maailma tiitlivõistluselt kõrvale. Avamängust kõhulihasevigastuse tõttu eemale jäänud nurgaründaja Jeroen Rauwerdink avaldas kohalikus meedias lootust, et on korduskohtumises rivis.

Eesti võitis avamatši 3:1 ja kaks geimivõitu tagavad koha 2011. aasta EM-finaalturniiril. Ühe geimi võidu korral saab määravaks geimipunktide suhe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles